Hajoskapitany.hu logo Hajoskapitany.hu

Adriai hajóbérlés, vitorlás yacht és motoros yacht bérlés

100%-ban az igényeid szerint

Hajóbérlésben verhetetlenek vagyunk. Ajánlatkérés esetén több ezer hajó között keresünk, így biztosan meg tudjuk találni a megfelelőt.
Komolyan dolgozunk azon, hogy a legjobb árakon, a legjobb feltételekkel tudjunk hajókat kínálni. 

bavaria 46C vitorlás hajó kívülről bavaria 46C vitrolás yacht belülről
Az egyik legkedveltebb yacht típus: Bavaria 46C

Online hajókereső

Több ezer hajó között kereshetsz, Itt tényleg érdemes körülnézni. Sokféle szűrő feltételt adhatsz meg, a találati listában pedig minden hajót részletesen is megnézhetsz, fotókkal, leírással. Minden hajó felszereltsége fel van ott tűntetve. Ha sikerült megtalálni a megfelelő hajót, akkor kattints az ajánlat kérése gombra, vagy csak egyszerűen írj nekünk egy üzenetet.

Hajóbérlés ajánlatkérés

Ez lesz majd az, amit az unokáidnak is mesélni fogsz!

Símogató szél, szikrázó napsütés, sós permet. Romantikus öblök, lakatlan szigetek, delfinek, naplemente, adriai tenger.  Részévé válsz a természetnek. A városokat új oldalukról ismered meg.

Leírhatatlan érzés hajóval a tenger felől érkezni meg például Splitbe, Trogirba vagy Korculára. Néhány nap (és naplemente!) után átértékeled viszonyodat a természethez és a világhoz (nem túlzás!) Utólag be fogod látni, hogy ez eddigi életed legnagyobb élménye volt. Legalábbis eddig mindenkivel így volt, aki először jött velünk.

Adriai hajóbérlés - apróbetűk nélkül

Miért tőlünk érdemes vitorlás vagy motoros yachtot bérelni?

Hajóbérlésben szakértők vagyunk. Olyan régi már a kapcsolatunk a flotta tulajdonos partnerekkel, hogy a szokásosnál is nagyobb kedvezményeket kapunk tőlük. Ezeket a kedvezményet azután a hajőbérlő felé továbbítjuk, tehát a hajóbérlés végleges díja jóval alacsonyabb mint a katalógusban szereplő listaára. 

Komoly tapasztalatunk van a hajók kiválasztásában, számos hajóval már mi magunk is hajóztunk. Az igényeidnek megfelelő hajót több ezer lehetséges vitorlás vagy motoros hajó közül választjuk ki, és leszükítjük a lehetőségeket 3-4 hajóra. Ezek küzül kell majd kiválasztani a legjobbat.

Mit tartalmaz a hajóbérlés ára?

Bármely tőlünk bérelt adriai hajó díja tartamazza:

 • A  hajó bérleti díját egy hétre
 • dingit (gumicsónak)
 • továbbá ágynemű, evőeszköz, főzőedények.

A hajóbérlés ára nem tartalmazza: leutazás, étkezés

Helyszínen fizetendő: végtakarítás vagy tranzit log: kb. 90-120 euro.
Opcionális: külmotor kb. 50-90 euro, spinakkervitorla kb. 100-120 euro

A hajóbérlés még sosem volt ilyen egyszerű

Két lehetőség küzül is választhatsz. Használhatod az online hajókeresőt, és teljesen a saját igényeid szerint, a szűrőket használva találhatod meg álmaid hajóját.
Kérhetsz ajánlatot tőlünk is, csak meg kell adnod milyen elképzelésed van, mikor indulnátok, mekkora társaság számára kell a hajót bérelni, és mi azon leszünk hogy megtaláljuk Neked a legjob 2-3 hajót, ami közül majd kiválasztod a legobbat.

Milyen kedvezményekkel lehet hajót bérelni az adriai tengeren?

Konkrét ajánlatkérés esetén kiszámítjuk a kiválasztott hajó éppen aktuális kedvezményekkel csökkentett árát. Ez lehet egy aktuális akció, de akár egy kora tavaszi vagy késő nyári jó árú hajó, amivel tényleg érdemes számolni. Valamilyen mértékű kedvezményt (a fentinél akár nagyobbat is) mindig el tudunk érni.

Lehetséges kedvezmények:

 • előfoglalási kedvezmény (február közepég lefoglat hajó),
 • last minute kedvezmény (indulás előtt három héttel),
 • boat show kedvezmény,
 • elsőutas-kedvezmény,
 • visszatérő-utas kedvezmény,
 • egyéb eseti kedvezmények.

Adriai hajóbérléssel kapcsolatban kérd ajánlatunkat! - ajánlatkérés

 • Időpont,
 • hajótípus vagy kabinszám,
 • további kívánt tulajdonságok

megjelölésével. Indulási kikötők: elsősorban Pula, Biograd na Moru, Murter, Sibenik, Split, Dubrovnik, Kotor, de számos más kikötőből is tudunk hajót biztosítani.

Hogyan bérelj vitorlás vagy motoros hajót ha nincs kapitányod?

Baráti társasággal hajót bérelnétek az adrián, de nincs kapitányotok? Kívánságotokra kapitányt is biztosítunk.
Szeretnél Te lenni a kapitány? Megtanulni hajót vezetni, és kapitánnyá válni? Olvass továb hogy lehetsz Te is adriai hajóskaptány.
Egyedül, vagy partnereddel jelentkeznél vitorlázni? Csatlakozz egy induló csapathoz! Tovább kabin-charterhez!

Kérdéseidre szívesen válaszolok, tel: Adriai vitorlás bérlés telefonszáma Skype: szabo.tamas.dr

Jelentkezés, információ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+1 adriai adriai hajóbérlési TIPP

A tavaszi és őszi időszak, amellett, hogy olcsóbb a hajóbérlés, legalább olyan kellemes, mint a nyári. Április-májusban, szeptember-októberben az időjárás még nyárias jellegű Dalmáciában, a Dinári-Alpok védő hatása miatt, a tenger hőmérséklete ősszel úszásra is alkalmas október végéig. A kapitánynak legalább “horvát B” vagy azzal egyenértékű licence legyen.

Hajóbérlés ajánlatkérés

Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb hajót a legjobb áron. 
A hajókereső kérdőív beküldése Rád nézve nem jár semmilyen kötelezettséggel.
Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.

Ha bármilyen kérdésed van, ne habozzon feltenni a Adriai vitorlás bérlés telefonszámatelefonon, ezen a kérdőíven, vagy elérhetőségeink valamelyikén.

Adja meg a nevét
Adjon meg egy dátumot Adjon meg egy dátumot

Adja meg a hajó típusát

Adja meg a kabinok számát

Adja meg a furdőszobák számát

Adja meg a térséget
Kattintson a nem vagyok robot gombra


Yacht bérlés az adrián

Vitorláshajó bérlés és yacht bérlés

Weboldalunkon lehetőséged van kiválasztani álmaid hajóját. Legyen az egy luxusyacht, vagy egy vérbeli tengeri cirkáló, esetleg egy igazi versenyhajó. De akkor is tudunk segíteni ha tanácstalan vagy, csak írd meg nekünk hogy milyen elképzeléseid vannak és mi segítünk. Ha kérdéseid lennének a felszereltséggel kapcsaolatban akkor is tudunk segíteni. 

Szervezd meg Adriai álomhajózásodat! Bérelj hajót az adriai tengeren!

Írd meg, mikor indulnál, hány hétig, hány fővel! Az optimális létszám 4-7 fő + kapitány. Ha kevesebben vagytok, keresünk társakat. A kapitány kiválasztásában segítünk. Javasoljuk az elő- és utószezoni hajóbérlést, ilyenkor kellemesebb az időjárás, nincs tömeg sem az autópályán, sem a kikötőkben, olcsóbb is.

Mi áprilisban és októberben éreztük magunkat legjobban. A levegő ilyenkor nappal 25, éjjel 15 fokos, ideális. A víz októberben 20 fok felett, áprilisban 16 fok, úszni áprilisban neoprénben kell. De a hajózás elsősorban nem az úszásról, hanem a mediterrán táj csodálatáról, a szél, a víz, a napsütés élvezetéről, a naplemente szépségéről, az éjszakai menetek romantikájáról, a távoli fények borzongató titokzatosságáról szól. 

Adriai hajóbérlésről, hajózásról általában, tréningekről kérdezz bátran, például a kapcsolat menüpont alatt, a legelemibbnek látszó kérdésekre is készséggel válaszolunk. Telefonon is érdeklődhetsz. 

Van már jogosítványod, és hajóbérlésen gondolkodsz? például az adrián:

Adriai hajóbérléshez írd meg nekünk, hányan mennétek-melyik régióban-milyen dátumtól-hány hétre-speciális kívánságok (pl. radar, navtex, fűtés, elektromos csörlő-stb.), teszünk egy kötelezettség nélküli ajánlatot, és valószínű, hogy nem fogsz kedvezőbbet találni, akkor sem, ha közvetlenül a chartercégtől bérelsz. Mondom, adriai hajóbérlésben verhetetlenek vagyunk :)

Tehát válassz hajót az online hajókeresőben vagy kérj tőlünk ajánlatot néhány paraméter megadásával, és mi azon leszünk, hogy minél előbb küldjük Neked az ajánlatot.